Ai un casting URGENT?

Suna la numarul de telefon 0724.975.393

Despre noi

New Media Casting este o agenţie de casting creativă şi cu o vastă experienţă în domeniu.

Cu mai mult de 9 ani de experienţă cu actori, modele, afro, asiatici, indieni, real people etc. avem abilitățile potrivite pentru gestionarea talentelor la nivel global. Datorită experienței pe termen lung, NEW MEDIA CASTING este partenerul ideal pentru realizarea proiectelor de casting.

Obiectivul nostru principal constă în construirea de relaţii profesionale prietenoase cu actualii şi noii clienti.

Baza noastră de date este foarte bine conturată şi selecţionată pe fiecare categorie în parte, astfel încât clienţii să-şi aleagă foarte repede tipologia pe care o caută. Suntem în permanentă căutare de feţe noi şi ne updatăm baza de date anual cu fotografii recente .

În funcţie de complexitatea proiectului, ne organizăm imediat şi trecem la fapte din secunda următoare, pregatind în detaliu întregul proces de casting – trimiterea de propuneri, asigurarea coordonatorilor de proiect, castinguri foto/video. Castingurile filmate sunt realizate în studioul agenţiei noastre unde dispunem atât de spaţiu, aparatură, cât şi de lumini care să ofere o calitate superioară materialului final.

Dacă sunteţi în căutare de anumite tipologii pentru proiectul dumneavoastră, atunci aţi ajuns la Agenţia Potrivită. Vă puteţi baza pe NEW MEDIA CASTING pentru a duce la bun sfârşit proiectul dumneavoastră şi pentru a găsi tipologiile mult căutate.

Vă punem la dispoziţie următoarele servicii:

În vederea realizării de filme artistice de lung şi scurt metraj, seriale, documentare, spoturi publicitare, videoclipuri sau emisiuni TV, agenţia noastră este aici pentru perspectiva unei colaborări, constând în :

• Casting de actori, figuraţie şi alte talente pentru producţii cinematografice şi publicitare;

• Casting de modele pentru film, spoturi publicitare şi fotografii/editorial;

• Casting de public spectator pentru emisiuni TV,reality show-uri;

• Casting foto/video în functie de brief;

• Casting persoane cu o anumită înfăţişare/talent/tipologie;Suntem NEW MEDIA CASTING !

Nerăbdători şi pregătiţi pentru tot ce urmează.

Muncitori, tindem spre performanţă şi ne dedicăm întru-totul proiectelor pe care urmează să le realizăm.

Corecţi faţă de proiectele în care ne alegeţi ca partener.

De ce sa devii Membru Gold?

Serviciile noastre

Actori

- Asiguram casting-uri atat pentru actori profesionisti, cat si pentru studenti la actorie pentru roluri diverse in reclame, videoclipuri, sedinte foto si filme de scurt/lung metraj.
- In fiecare zi cautam actori disponibili pentru proiecte care necesită diferite niveluri de calificare.
- Organizam pentru ei casting-uri filmate la sediul agentiei in functie de brief-ul clientilor nostril si ii punem in diferite ipostaze pentru a se putea transforma in personajul cautat.
- Inscrierea online este primul pas catre noi. Ulterior va asteptam la sediul agentiei pentru inscrierea propriu-zisa si participarea efectiva la casting-urile agentiei noastre.
- La sediul agentiei se completeaza o fisa de casting, se realizeaza un set de 10 fotografii de casting standard care vor fi folosite doar in interiorul firmei si trimise catre clientii nostri dar si realizarea unui filmulet de prezentare unde vom reusi sa facem mai bine cunoastinta si vom putea afla mai multe informatii despre dumneavoastra si activitatile pe care le desfasurati.

Modele

- Oferim servicii de modeling cat si modele pentru realizarea oricarui tip de eveniment, reclama sau videoclip unde se necesita prezenta unei astfel de tipologii.
- Modele noastre detin atat book-uri profesionale cat si fotografii de casting la sediul agentiei .
- Proiectele sunt foarte bine platite si in functie de rolul pentru care te incadrezi acesta variaza.

Public Spectator

- Oferim public spectator tanar si dinamic pentru cele mai indragite EMISIUNI TV.
- Va punem la dispozitie grupuri de oameni mari pentru emisiuni si reclame tv. Cel mai mare grup a fost de 400 de persoane cu rolul de figuratie.
- Iti place foarte mult ceea ce vezi la televizor? Vrei sa fii alaturi de cei mai indragiti artisiti ai anului? Nu mai astepta si vino la sediul agentiei pentru inscrierea in baza de date ! Ulterior te vom contacta pentru zilele de filmare (poti sa fii disponibil o zi, doua sau de ce nu … poti petrece toate zilele alaturi de artistii tai preferati).
- Ne adunam in fiecare an la toate emisiunile intr-un numar foarte mare, unde cu siguranta vei gasi pe cineva cu care sa te imprietenesti si sa iti petreci ziua intr-o companie placuta.
- La sfarsit distractia este platita ! Unde ai mai intalnit asa ceva? Doar la NEW MEDIA CASTING !

Figuratie simpla sau speciala

- Figuratia simpla sau rampa ta de lansare intr-un domeniu din care nu vrei sa mai iesi niciodata.
- Figuratia simpla inseamna mai exact prezenta ta fizica in productia unui film, a unei reclame, sau a unui videoclip tv. NU se necesita abilitati avansate.
- In timp, daca iti dezvolti calitatile, iar aspectul tau fizic este unic si memorabil poti face parte din categoria persoanelor de figuratie speciala. La proiectele ce implica aceasta categorie vei avea de zis diverse replici, primite din partea regizorului, care vor fi difuzate in proiectul final !
- Suntem in cautare de persoane de incredere, care se bucura de participarea lor la realizarea unui film, emisiuni tv sau reclame. Lor le rezervam primul loc in fata pentru a putea observa cum functioneaza acest domeniu in televiziune.

Noi te putem ajuta sa iti atingi scopul mult mai usor! Pentru mai multe detalii, CONTACTEAZA-NE !

Clientii nostri

PRO TV
Saga Film
Abis Studio
Factor Film
Icon Film
Trilogy Film
Republika
Roco Media
Multimedia Est
Sud-Est Production
Global Records
Cat Music
Roton Music
Ador Media
DC-Studio
The Candy Shop
Studio Moderna