Intrebari frecvente si raspunsuri

Inscrierea in baza de date New Media este GRATUITA. Pentru programare va rugam sa ne contactati la telefon 0730 796 808.
Sistemul de aplicare online ne permite sa contactam numai persoanele ce sunt direct interesate de un anumit proiect scutindu-ne, in acest mod, de multe telefoane inutile si timp pierdut.

Pentru a aplica la un casting trebuie mai intai sa va autentificati cu ajutorul adresei de e-mail si a parolei. Odata autentificat, accesati pagina "Casting Calls", selectati casting-ul dorit, cititi cu atentie cerintele din corpul anuntului dupa care, daca sunteti de acord cu detaliile oferite si va incadrati in tipologia descrisa, apasati butonul "Aplica";
New Media Casting detine o baza de date cu un numar foarte mare de persoane si nu putem chema toate persoanele care aplica pentru acel eveniment.

Daca vreti sa va mariti sansele de a participa la cat mai multe evenimente aplicati constant la anunturile publicate de noi (doar daca corespundeti tipologiei pe care noi o cautam).
Nu oferim un salariu constant nimanui. In functie de tipologiile solicitate de catre clientii nostrii vom incerca sa nu neglijam nici o persoana care a aplicat la casting incercand sa o repartizam pentru urmatoarele proiecte.

Nu te poti imbogati din figuratie, insa marele avantaj pe care ti-l oferim (pe langa bani) este ca ai multe oportunitati de a fi alaturi de vedetele tale preferate si de a te remarca cineva, daca iti doresti acest lucru.
Daca ai un profil complet corespunzator cerintelor noastre, atunci ai facut tot ce tine de tine pentru a participa la proiectul pentru care ai aplicat.

Din toate persoanele care au aplicat la un casting vor fi sunate numai acele persoane ce se incadreaza in tipologia solicitata, in limita dictata de directorul de casting.

Asadar, daca la un anunt de casting pentru un singur personaj au aplicat 200 de persoane va fi sunata doar o mica parte din aceste persoane.
Nu putem garanta ca vei fi chemat constant sau cu siguranta la evenimentele noastre, insa in curand vom implementa un nou serviciu pentru membrii nostri prin care vom oferi celor care doresc sa-si promoveze profilul pe site-ul nostru un venit atractiv din care 10% reprezinta comisionul firmei.

Asa ca ramaneti aproape! Va vom da in curand mai multe detalii.
In momentul in care va vom contacta sa va anuntam de proiectul la care ati fost ales, daca aveti cel mai mic dubiu cu privire la disponibilitatea dumneavostra de a participa, va rugam sa ne spuneti.

Daca puteti participa va vom furniza informatii cu privire la data, ora, locatia si restul detaliilor de indata ce am fost anuntati.

Daca nu va prezentati la data si ora la care ati fost de acord sa veniti ne rezervam dreptul de a va sterge din baza noastra de date deoarece reputatia noastra a fost castigata prin incredere si loialitate. Acelasi lucru ni-l dorim si de la membrii nostri.
New Media Casting nu accepta poze cu emblema altor site-uri, de aceea conturile fie sunt STERSE, fie pozele sunt INLOCUITE cu altele din albumul membrului respectiv.

Persoanele care incarca pe site-ul agentiei poze care nu corespund cerintelor noastre (ex: facebook, hi5) nu vor avea profilul aprobat si publicat pe site.

Pozele pot fi acceptate fie in clipa in care acesta fie s-a prezentat la un eveniment anuntat de catre coordonatorii agentiei de casting, unde i s-au facut poze, fie a incarcat pe site poze PROFESIONALE pe care sa nu fie imprimata emblema unei firme.