Intrarea Amzei, nr 2, Demisol
office@newmediacasting.ro

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate stabileste baza pe care orice date personale pe care le colectam de la dvs. sau pe care ni le furnizati, vor fi prelucrate de catre noi. Persoanele care se vor inregistra pe site-ul nostru vor primi informatii care le vor explica politica noastra de utilizare a datelor personale. Cititi cu atentie urmatoarele informatii pentru a intelege exact practicile noastre privind datele dvs. personale,modul in care le vom folosi, cat si optiunile care stau la dispozitia dvs.

NewMediaCasting.ro proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze in orice moment conformitatea cu regulile GDPR.

NewMediaCasting.ro (”Noi”) suntem hotarati sa protejam si sa respectam intimitatea dumneavoastra. Speram sa atragem si sa pastram interesul dvs. fata de NewMediaCasting.ro si sa imbunatatim interactiunea cu site-ul nostru.

In randurile de mai jos veti gasi tot ce este nevoie sa stiti despre prelucrarea datelor personale ca si utilizator al site-ului nostru – ce date colectam, scopul prelucrarii datelor, ce facem cu ele, cat timp pastram datele tale personale , drepturile tale si cum ne poti contacta cu orice intrebare legata de GDPR si protectia datelor tale. 


Avem PRINCIPII in ceea ce priveste confidentialitatea care explica modul in care percepem noi protectia datelor dvs.personale in NewMediaCasting.ro :

Depunem eforturi pentru a mentine informatiile tale in siguranta si implementam de fiecare data masuri de siguranta.

Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;

Vom folosi datele dvs personale doar pentru a va imbunatati experienta de navigare si descoperire a serviciilor noastre.

Vom proteja datele dvs. ca si cum ar fi ale noastre, la cele mai inalte standarde disponibile.

Colectarea datelor personale se va face doar cu acordul dvs. numai in scopurile specificate in acest document;

Datele dvs personale vor fi mereu verificate, iar daca datele sunt incorecte le vom sterge sau actualiza,acolo unde este cazul.

Toate datele dvs personale vor fi pastrate confidential si vor fi distribuite persoanelor terte doar cu scopul oferirii de servicii conform acordurilor prestabilite.

Orice modificari care vor aparea pe viitor cu privire la politica noastra de confidentialitate vor fi afisate pe www.newmediacasting.ro si,dupa caz, va vor fi notificate prin e-mail. Va rugam sa verificati frecvent pentru a fi la curent cu toate modificarile sau actualizarile politicii noastre de confidentialitate.

Detii accesul si iti poti sterge propriile tale date personale oricand doresti doar prin stergerea CONTULUI personal.

Verificam periodic conturile si activitatea dvs. promovand astfel siguranta si securitatea in cadrul si in afara serviciilor noastre, cum ar fi investigarea activitatii suspecte sau incalcarea Termenilor Nostri si a Politicii de Confidentialitate a Datelor Cu Caracter Personal.


Ce fel de date cu caracter personal colectam?

Cu referire la categoriile de date cu caracter personal procesam urmatoarele informatii :

Crearea Contului de utilizator folosind date personale (Nume/Prenume, Adresa de domiciliu, Adresa de E-mail, Numar de telefon, Data Nasterii etc)

Datele actelor de identitate

Imaginea (poza sau filmare a unei persoane)

Parola (Se cripteaza si noi nu avem acces la parola/parolele tale)

Datele despre retelele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.

Pentru a furniza serviciile noastre de casting, avem nevoie sa prelucram informatii despre dvs. . Tipurile de informatii pe care le colectam depind de dvs si puteti afla oricand cum sa accesati si sa stergeti informatiile pe care le colectam vizitand SETARI CONT.

Pentru a comunica cu dvs. utilizam informatiile de care dispunem pentru a va trimite mesaje text sau apeluri telefonice, astfel veti fi la curent cu toate Castingurile/Proiectrele noastre  si veti fi informati cum sa participati la realizarea acestora. De asemenea, utilizam informatiile dvs. pentru a va raspunde atunci cand ne contactati.

De asemenea, utilizam module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. Totodata, permitem altor persoane să utilizeze module cookie.

Când utilizați site-ul Newmediacasting.ro (inclusiv modulele cookie sau tehnologii similare de pe site-urile altora), primim informații despre adresa dvs. IP, locația pe baza de IP, serverul proxy, sistemul de operare, browserul web și modulele de completare, identificatorul de dispozitiv. Dacă utilizați serviciile noastre de la un dispozitiv mobil, dispozitivul respectiv ne va trimite date referitor la locația dvs., pe baza setărilor dispozitivului mobil utilizat. Vă vom solicita să optați pentru acceptare înainte de a utiliza GPS sau alte instrumente pentru a identifica locația dvs.


Scopul prelucrarii datelor dvs. personale si cine are acces la datele dvs.

NewMediaCasting.ro foloseste datele dvs. personale cu scopul de a va informa, din cand in cand, despre viitoarele proiecte si posibile castinguri.

Folosim datele dvs personale in temeiul furnizarii unui serviciu la standarde inalte de calitate conform legislatiei in vigoare. In urma consimtamantului dvs. va vom furnizam comunicari din partea Clientilor Nostri/Colaboratorilor/Caselor de Productie/Regizorilor folosind datele dvs. personale astfel putem sa iti organizam participarea in cadrul proiectelor noastre (transmiterea de informatii relevante, program, buget, drepturi, confirmarea participarii).

Datele dvs. vor fi folosite doar in scopurile mentionate si sunt dezvaluite tertilor enumerati mai sus. Depunem toate eforturile pentru respectarea Regulamentului de Protectie a Datelor Personale de catre tertii nostri si ii vom tine la curent de fiecare data cu modificarile din Politia noastra de Confidentialitate.

Datele dvs personale sunt administrate intern (baza de date generala a site-ului www.newmediacasting.ro, baza de date colaboratori, baza de date participanti proiecte de casting) pentru furnizarea serviciilor noastre si in temeiul legal pentru situatiile guvernate de codul fiscal in vigoare. La bazele de date interne au acces angajati autorizati, care au primit instruirea necesara pentru respectarea securitatii bazelor de date.

Tertii care au acces la datele dvs. personale sunt impartiti in mai multe categorii. Va vom prezenta mai jos aceste categorii, cat si temeiul transferului. Accesul catre terti (mai putin catre autoritati sau institutii) este guvernat de un contract de colaborare/prestari servicii care cuprinde prevederile legale de protectia datelor personale si respectarea noului Regulament GDPR.

Acestia sunt:

1) Terti imputerniciti – acele societati comerciale carora le furnizam servicii de casting si servicii de interpretare (casele de productie, agentiile de media, agentii de casting, companiile care ne ajuta tehnic  sa iti oferim servicii de inalta calitate avand ca scop monitorizarea, analiza site-ului sau a bazei de date offline)

2) Tertii care ne furnizeaza servicii contabile, legale, juridice, autoritatile si institutiile publice, auditorii si alti consultanti externi care pot avea nevoie de acces la informatii sau date pentru furnizarea serviciilor lor.

3) Tertii care furnizeaza servicii de curierat/posta, servicii de procesare plati online, servicii de trimitere mesaj text sau servicii de newsletter.


Folosim cookie-uri si marcatori pentru a imbunatati experienta ta pe site-ul nostru (Recunoasterea dispozitivului tau, astfel incat sa nu fi nevoit sa introduci aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop, dar si recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ai oferit odata, pentru a nu fi nevoit sa le introduci din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii).


Cat timp pastram datele dvs. personale?

Pastram datele dvs. personale pentru o perioada care nu este mai mare decat este in mod rezonabil necesar si le pastram numai in scopul de a va informa,din cand in cand, cu privire la viitoarele castinguri/proiecte. Datele personale furnizate de catre dvs. prin inscrierea in baza de date vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru a furniza serviciile noastre de casting sau pana cand contul dvs. este sters. 

Pastram datele dvs cu caracter personal pe care le colectam de la tine in medii sigure. Ele fiind protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizata de catre orice organizatie sau persoana fizica.

Unele date sunt inca stocate pe hartie, dar tindem sa digitalizam toate datele personale pe care le procesam.

Vom intelege cand nu mai doriti sa colaboram si va vom sterge datele dvs. personale dupa un interval de timp, fara o interventie suplimentara din partea dvs. Nu vom retine date pe care nu mai doriti sa le folosim.

Datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare sunt păstrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putând fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) și o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza).


Cum va puteti exercita drepturile prevazute de RGPD?

Inca de la inceput este bine sa cunoasteti care sunt drepturile dvs. ca si persoana vizata:

Dreptul la informare : Aveti dreptul sa stiti, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza datele dvs. personale, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate.

Dreptul de acces la date : Aveti dreptul sa obtineti, din partea New Advertising Agency SRL, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si,in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile. Cu ajutorul unei cereri puteti sa obtineti o copie a datelor dvs cu caracter personal care au facut obiectul prelucrarii. 

Dreptul de rectificare : Aveti dreptul sa solicitati rectificarea New Advertising Agency SRL a datelor dvs. cu caracter personal inexacte,incorecte sau invechite, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

Dreptul la stergerea datelor : Aveti dreptul sa ne cereti sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre tine. In cazul in care informatiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii contractuale a New Advertising Agency SRL fata de tine, New Advertising Agency SRL ar fi incapabila sa indeplineasca aceasta obligatie contractuala. De asemenea, daca informatiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca New Advertising Agency SRL sa respecte anumite obligatii legale (de ex. Legislatia fiscala), cererea ta nu va putea fi gestionata. 

Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor : Aveti dreptul sa obtineti, din partea New Advertising Agency SRL restrictionarea prelucrarii datelor dvs. In cazul in care vor exista restrictionari, New Advertising Agency SRL va va comunica imediat acest aspect, cu exceptia in care acest lucru se dovedeste a fi imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la portabilitatea datelor : Aveti dreptul sa primiti din partea New Advertising Agency SRL datele dvs cu caracter personal si pe care ni le-ai furnizat la inceputul colaborarii ( cele prelucrate in temeiul unui contrract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace autormate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Totodata, ai dreptul de a trimite toate aceste date unui alt operator, fara obstacole din partea noastra.

Dreptul la opozitie : Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. , pe care il puteti exercita utilizand link-ul ”dezabonare” sau completand ” Formularul de stergere din baza de date”. Puteti sa va opuneti,in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care pot produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul de a va restrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de New Advertising Agency SRL pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.


Va puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre New Advertising Agency SRL la adresa : Intrarea Amzei, Numarul 2, Sector 1, Bucuresti – in atentia domnului Marius Niculae sau la adresa de e-mail office@newmediacasting.ro cu subiectul ”Drepturi Protectia Datelor Personale”. In cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau electronica) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.


Cum aveti acces la datele dvs. ?

Ne puteti contacta cu intrebari legate de protectia datelor dvs. personale si cu orice solicitare privind exercitarea drepturilor mentionate mai sus folosind urmatoarele cai :

Prin E-mail la adresa : office@newmediacasting.ro

Prin Curier sau Posta la adresa : Intrarea Amzei, Numarul 2, Sector 1, Bucuresti

Prin Telefon la numarul 0733.600.877


New Advertising Agency SRL va va furniza toate informatiile solicitate in format electronic, atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format. In cazul in care cererile dvs. sunt excesive sau nefondate, in special din cauza caracterului lor repetitiv, New Advertising Agency SRL poate sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative sau sa refuze sa dea curs cererii dvs.

Odata cu inscrierea in baza noastra de date sau crearea unui CONT pe site-ul agentiei noastre www.newmediacasting.ro va veti da acordul ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de catre New Advertising Agency SRL conform prezentei Politici de Confidentialitate.


Datele noastre complete :

S.C. New Advertising Agency S.R.L.

Punct de lucru : Intrarea Amzei, Nr 2, Sector 1, Bucuresti

CUI : RO32508156

Nr inregistrare Registrul Comertului : J23/3516/2013

Formularul din pagina de contact disponibil AICI. (sa fie link catre pagina de contact,cand da click pe AICI)


Va multumim!









Formular stergere din baza de date offline

Prin completarea acestui formular vei fi sters din baza de date offline a Agentiei NEW MEDIA CASTING.

Daca ai cont pe www.newmediacasting.ro, te rugam sa te loghezi.









FISA DE INSCRIERE SITE :

De pus la sfarsit acest lucru :

Prin completarea acestui formular si inscrierea mea in baza de date a site-ului www.newmediacasting.ro sunt de acord sa primesc din partea New Media Casting informari legate de proiectele pe care le desfasoara  prin mesaj text,e-mail, telefon sau alta forma de comunicare existenta si agreata de comun acord. Sunt de acord

SC NEW ADVERTISING AGENCY SRL actualizeaza Conditiile de utilizare si Politica de confidentialitate pentru a reflecta noile functii si pentru a respecta noile norme impuse de Uniunea Europeana cu privire la protectia datelor. Cititi Conditiile si Politica de confidentialitate, care descriu modul in care colectam si folosim datele dvs.


Apasati ”Sunt de acord” pentru a accepta Conditiile noastre.


Confirmati ca ati implinit varsta de 16 ani. ( casuta cu bifa)

Sa isi de acordul separat pentru acesta POLITICA si inca o casuta cu TERMENI SI CONDITII !



Nu am idee unde sa bagam si asta pe site (adica sa atentionam oamenii ca folosim COOKIES )! Ma gandesc sa fie ceva standard in partea de sus pe prima pagina . (uite exemple : http://legislatiamuncii.manager.ro/a/266/act-aditional-cim-penalizarea-salariatului-cu-acordul-partilor.html) 

Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va oferi o experienta mai buna de navigare. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. , o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doare de site-ul nostru si colaboratorii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.

Doua fereste :   ACCEPT COOKIE-URI              // NU ACCEPT COOKIE-URI







TERMENI SI CONDITII

TERMENI

Vizitarea, folosirea sau realizarea contului dvs pe site-ul www.newmediacasting.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ce sunt detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie aceasta sectiune.

Site-ul www.newmediacasting.ro este administrat de New Advertising Agency SRL, cu sediul in Intrarea Amzei, Numarul 2, Sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrat la Registrul Comertului cu numarul J23/3516/2013, cod unic de inregistrare 32508156 si atribut fiscal RO si are calitatea de a va oferi servicii de casting sau de interpretare.

NewMediaCasting.ro poate colecta de la dvs. date cu caracter personal(prin care puteti fi identificat), dar numai cu acordul dvs., in formularele in care confirmati acordul cu prezentii Termeni si Conditii.

Pentru utilizarea serviciilor, putem solicita utilizatorului sa isi exprime acordul cu privire la acesti Termeni si Conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (si anume bifarea casutei ”Sunt de acord cu Termenii si Conditiile”), sau prin apasarea butonului ”Sunt de Acord” , in cazul in care un utilizator inscris inainte de data de 25.05.2018, doreste sa continue folosirea serviciilor oferite de site sau sa participe la serviciile oferite de New Advertising Agency SRL pe site.

Bifand casuta de Accept termeni , sau apasand butonul de Accept Termeni, Utilizatorul site-ului isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate clauzele din acest set de Termeni si Conditii, precum si orice alti Termeni si Conditii specifice aplicabile serviciilor. Totodata, utilizatorul ia la cunostinta conditiile de prelucrare a datelor personale conform Politicii de Confidentialitate, care este parte integranta din acest set de Termeni si Conditii.


DESCRIERE (de modificat ce avem noi pana acum, si inlocuit cu asta de mai jos)

New Advertising Agency SRL este o agentie de casting si preselectie persoane pentru diferite evenimente artistice si promotionale.

Serviciile oferite de Newmediacasting.ro se adreseaza :

Utilizatorilor, persoane fizice, care viziteaza site-ul;

Utilizatorilor care cauta (si aplica) ca sa participe la unul dintre anunturile de casting postate pe site.


SECURITATEA MEMBRILOR ( sa mai adaugam asta de mai jos)

Atunci cand utilizeaza serviciile oferite prin intermendiul site-ului, utilizatorii accepta si sunt de acord sa respecte Termenii si Conditiile prevazute in Acordul de Prelucrare a Datelor Personale sau a Contractului(dupa caz), care face parte integranta din acest set de Termeni si Conditii.


CONDITII DE COLABORARE

- Prin înscrierea pe site-ul Societatii New Advertising Agency SRL sunteți de acord ca toate materialele fotografice realizate în timpul filmărilor aparțin New Advertising Agency SRL si ca acestea pot fi folosite în scopul promovării agenției.

- Prin aplicarea la orice anunț, pentru participarea la orice ședință de casting aplicantul promite unilateral sa contracteze destinatarul promisiunii semnate in fata unui reprezentant New Advertising Agency SRL, putând accepta sau refuza, până la data începerii ședinței de casting, după cum acesta considera necesar.

- Aplicarea la anunț nu constituie o obligație din partea New Advertising Agency SRL de a contracta cu aplicantul, noi având dreptul sa selecționăm din toți aplicanții una sau mai multe persoane, în funcție de necesarul ședinței de casting, de solicitările terților contractanți, sau de natura ședințelor.

- Aplicarea la un anunț pentru participarea la orice ședință de casting este înțeleasă in sensul unei oferte irevocabile de a contracta, oferta al cărui termen este dat de termenul pana la care ședința de casting începe.

- Prin aplicarea la anunțul pentru participarea la orice ședință de casting aplicantul își da consimțământul de bunăvoie și în mod irevocabil asupra transferului drepturilor sale de autor privind materialele, ca parte integranta din ședințele de casting, ce vor forma in viitor obiectul unui contract de cesiune de drepturi de autor.

- Prin aplicarea la anunțul pentru participarea la orice ședință de casting aplicantul declara în mod irevocabil ca a citit și înțeles obligațiile și drepturile pe care le are în raport cu prezentele clauze



Analize și statistici privind funcționarea site-ului Newmediacasting.ro, cookies și tehnologii similare :

Putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le furnizati sau pe care le colectam în contextul utilizării Serviciilor pentru scopul efectuării unor analize și statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului în care funcționează site-ul nostru. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Analizele și statisticile pe care le facem ne ajuta să înțelegem mai bine cum am putea să îmbunătățim Serviciile noastre sau funcționalitățile site-ului nostru.

În efectuarea analizelor și statisticilor utilizam de asemenea cookies și alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies. În funcție de tipologia cookie-urilor utilizate și a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim pentru cookies necesare și funcționale sau art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ pentru cookie-urile de analiza, tracking și publicitate comportamentala.


Conectare prin plugin Facebook

Va puteti loga sau crea cont prin intermediul pluginului Facebook care permite conectarea prin contul dvs. de Facebook. Atunci când utilizati aceasta facilitate, datele devin publice (e.g. nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon). Utilizarea acestor date este necesara pentru crearea contului dvs. prin urmare temeiul juridic al prelucrării este art. 6 (1) (b) din GDPR, respective încheierea și executarea contractului.

In plus, contul dvs de utilizator al retelei sociale (Facebook) se leaga la contul de utilizator, astfel incat sa va puteti autentifica cu contul de utilizator al retelei sociale pentru contul de utilizator si va puteti loga de acolo. Avantajul este acela ca nu trebuie sa retineti inca o parola pentru contul de utilizator.

Pentru logare sunteti redirectionat pe pagina retelei dvs. sociale (Facebook) unde va puteti loga cu datele dvs. de utilizare. Astfel, profilul dvs de Facebook este legat la contul de utilizator. In urma conectarii, Facebook ne transmite in mod automat urmatoarele informatii:

ID-ul numeric pentru reteaua sociala; 

numele si prenumele; 

sexul; 

numele de utilizator pe Facebook; 

A fost verificat contul (verified), de ex. Da; 

Link la profilul dvs public in serviciul de retea sociala.


Solicitarea newsletter-ului

Continutul newsletterului nostru cuprinde informatii despre castingurile la care poti aplica, cat si despre perioada de inscriere in baza noastra de date si de realizare a fotografiilor de casting sau de reactualizare. 

Daca te abonezi la newsletterul nostru gratuit, este obligatoriu sa ne furnizezi urmatoarele informatii: adresa de e-mail si optional nume/prenume pentru personalizarea comunicarilor cu tine.

In procesul de abonare, se stocheaza si pagina din care ai initiat procesul de solicitare a newsletterului (de ex. din formularul de contact sau direct prin pagina de abonare la newsletter). Acest lucru serveste exclusiv la optimizarea paginii noastre de internet. 

Daca in cadrul logarii furnizezi in mod voluntar date suplimentare legate de persoana ta (nume, prenume), noi utilizam acest date doar pentru a insera in newsletter un apelativ personal. Poti modifica sau sterge oricand individual aceste date. Linkul in acest sens il gasesti in subsolul newsletterului. Ulterior, datele suplimentare furnizate in mod voluntar se modifica corespunzator cerintelor tale sau se sterg imediat.

Dupa completarea si expedierea formularului de inregistrare vei primi de la noi un e-mail cu un link de confirmare. Daca faci clic in termen de 14 zile pe linkul continut in acesta, devii abonat. Prin confirmarea abonarii, confirmi faptul ca esti de acord cu prelucrarea adresei tale de e-mail, a paginii de abonare si a datelor tale optionale in scopurile mentionate in Politica de Confidentialitate.

Poti revoca oricand pentru viitor consimtamantul privind solicitarea newsletterului nostru prin clic pe linkul de dezabonare corespunzator dintr-un newsletter sau prin trimiterea unui e-mail la office@newmediacasting.ro . Adresa ta de e-mail va fi stearsa imediat din baza de date a utilizatorilor.