Aparitii media

De ce să apelezi la NewMediaCasting.ro, cea mai mare agenție de casting din țară!

În ziua de azi, tot mai mulți tineri își doresc să facă o carieră în televiziune sau chiar pe rețelele de socializare cunoscute, deoarece acest tip de job le oferă posibilitatea să se afirme mult mai mult, le oferă ocazia să își exprime personalitatea unui număr mult mai mare de persoane, astfel încât să devină un exemplu pentru alții. Mai nou, acest lucru este definit cu ajutorul termenului ‘’influencer’’.

Participa la casting modele si poti obtine rolul vietii

Ma uit la clipurile publicitare de la televizor si la emisiunile de promovare a talentelor si ma mir cat de multa lume talentata si frumoasa exista!

Mi se pare de multe ori ca divinitatea ne-a facut unici pe noi, romanii: stim sa cantam frumos, recitam dumnezeieste, gatim si interpretam persuasiv scene. Singura mea amaraciune este legata de faptul ca tot acest potential se pierde.

Agentii modele pentru oamenii care vor sa isi vanda imaginea

Frumusetea armonioasa se intretine greu! Admiram la o persoana culoarea parului, buzele pline, dantura perfecta sau bogatia podoabei capilare, silueta, inaltimea, forma bratelor sau a picioarelor, dar acea frumusete completa, totala, se intretine cu mari eforturi.

O persoana frumoasa in sensul deplin al cuvantului are si trasaturi armonioase si bunatate sufleteasca, o silueta demna de invidiat si un stil placut de a se imbraca, a se purta.

Participa la casting modele si poti obtine rolul vietii

Multi tineri aspira la statutul de model si doresc sa prezinte imbracaminte de calitate sau sa joace rolurile principale in promovarea unui produs. Unii dintre ei au facut cursuri speciale, altii se pregatesc singuri citind sfaturile unor specialisti.

Este timpul in care omul obisnuit poate sa faca oricand reclama la paine, la bere, la racoritoare, lactate sau telefonia mobila. 

Casting actori oferit de catre una dintre cele mai cunoscute agentii de casting

Colaborarea cu o agentie de casting este esentiala pentru persoanele care doresc sa apara in reclame TV, seriale, filme, sa joace in diverse piese de teatru, etc. Pentru a maximiza sansele este necesar ca agentia de casting cu care se colaboreaza, sa aiba o experienta cat mai mare in domeniu si sa fie cat mai bine cotata. Perioada pe care atat tara noastra, cat si multe alte tari o traverseaza, este destul de complicata pentru multe categorii profesionale in special pentru actori.

Cum să devii actor de film, seriale sau reclame TV: ghid complet de la newmediacasting.ro

Oricine visează să pătrundă în minunata lume a showbiz-ului ca actor profesionist și să-și transforme pasiunea într-un adevărat loc de muncă plătit, probabil știe deja cât de importante sunt angajamentul și pasiunea în acest sector. Nu numai oportunitatea potrivită este suficientă, ci trebuie să te pregătești și să fii întotdeauna gata să profiți de fiecare ocazie care ți se va ivi. Și această ocazie trebuie recunoscută imediat!

Figurație simplă și figurație specială pentru vise împlinite

Pasiunea pentru actorie, filme, platourile de filmare și întreg procesul de creație, urmărind indicațiile regizorale, se naște pentru unii dintre noi încă din copilărie, odată cu filmele alb-negru, apoi capătă diverse înțelesuri, prin intermediul reclamelor.

Bate la poarta succesului si fii un invingator cu cea mai serioasa agentie de casting, NewMediaCasting!

Dintotdeauna ai fost genul de persoana care adora sa fie in centrul atentiei, iar cei din jur au remarcat dezinvoltura ta? Ti-ai dorit sa fii actor, sau sa lucrezi in televiziune? Nu este suficient doar sa fii talentat la asa ceva, ai nevoie de un mic impuls, iar aceasta mana de ajutor iti poata fi data si daca apelezi la cea mai serioasa agentie de casting, New Media Casting!Incepe sa lucrezi ca model!

Apelează la agenții modele pentru o cariera lungă și plină de satisfacții profesionale și personale!

A lucra în showbiz este una dintre cele mai importante dorințe avute de către tânăra generație pentru că acest tip de loc de muncă oferă o serie de avantaje care nu pot fi oferite de către nici un alt loc de muncă. Creșterea nivelului de mediatizare, posibilitatea de a câștiga sume mari de bani dar și faptul că nu ai un loc de muncă clasic sunt doar câteva dintre motivele pentru care tinerii își doresc să lucreze în showbiz.

Apelează la o agenție de casting pentru a bate la porțile celebrității!

Încă din mic copil ți-a plăcut să fii în centrul atenției, așa că la serbările școlare nu pierdeai niciun prilej pentru a le demonstra și celorlalți talentul tău? În cercul tău de prieteni ești recunoscut pentru faptul că ești responsabil cu buna dispoziție, și ești mereu prezent când este vorba de ceva ieșit din comun?

Actor? Model? Simplu și rapid apelează la agenții de casting

Mulți oameni sunt conștienți de faptul că producția este importantă, dar mult mai puțini oameni sunt conștienți de cât de importantă este industria de casting. Este responsabilă pentru piesele care alimentează efectiv viața de zi cu zi, economia și foarte multe alte industrii. Industria casting este importantă din atâtea motive. Susține alte industrii, întreprinderi mici, economia globală, creșterea oamenilor care își dedică timpul în fiecare zi construirii industriei și a mediului.

Ce trebuie sa stii despre o agentie de casting?

Succesul unei reclame, a unui film bun, a unui scurt metraj și nu numai, depinde printre altele și de interpretarea actorilor din rolurile principale. Cel mai probabil, dacă nu ești familiarizat cu această lume aparte, te gândești că regizorul este cel responsabil de găsirea celor mai buni actori, dar realitatea este cu totul alta. Această responsabilitate cade în sarcina agențiilor de casting, care au trebuie să ofere candidatul perfect pentru un anume rol.

New Media Casting – Agentia de casting ce activeaza actorul din tine si te ajuta sa ajungi pe micile si marile ecrane

New Media Casting este o agentie de casting cu experienta de peste 10 ani in domeniul televiziunii, iar profesionalismul  ne-a ajutat sa prindem radacini pe taramul artei.

Agentia are colaborari cu televiziuni si case de productie din toata lumea, bine cotate in piata, asadar exista in permanenta, proiecte frumoase ce permit persoanelor inscrise in baza de date sa-si manfeste talentul actoricesc.

New Media Casting – Cea mai complexa agentie de casting din Romania!

Daca ti-ai dorit sa devii vedeta, sa apari in diverse reclame, filme sau seriale, atunci este sansa ta! Agentia New Media Casting este mereu in cautare de fete noi, persoane creative si entuziaste, care vor sa apara pe micile sau marile ecrane, in diverse reclame sau filme. Intra pe site-ul www.newmediacasting.ro, creeaza-ti un cont, iar unul din membrii echipei te va contacta sa te prezinti la un casting.

New Media Casting ofera sansa de a lucra in televiziune

Crezi ca esti o persoana talentata si iti doresti sa lucrezi si sa faci cariera in televiziune insa nu stii ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini visul? Inscrierea la un casting actori este inceputul pe care trebuie sa il abordezi pentru a putea ajunge sa lucrezi si sa faci cariera in televiziune. Prin participarea la un casting actori poti lucra in multe domenii de activitate.