Servicii

Actori

Actori aflați la început de drum

Ne este cunoscut faptul că actoria este o meserie provocatoare și totodată incertă. Un actor poate avea într-o lună un proiect mai mare, două mai mici sau chiar niciunul. Însă, cu răbdarea treci și marea, iar asta trebuie să știe orice persoană care vrea sa profeseze în această industrie.

Ca în orice domeniu artistic, ai nevoie de experiență pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a deveni cunoscut. Un prim start ar fi apariția ta că figurație specială în reclame, filme sau seriale, iar pentru acest lucru ai ajuns în locul potrivit. Desigur, proiectele noastre nu se rezumă doar la asta, existând posibilitatea de a te contacta și pentru roluri mai mici sau mai mari.

Iată care sunt pașii de urmat pentru a obține primul rol într-un proiect marca New Media Casting:

Actori experimentați

Dacă ești actor profesionist, știi cât este de important să joci, fie că vorbim despre teatru, fie că vorbim despre producții TV sau proiecte din industria cinematografică.

Așadar, te invităm să-ți practici arta în reclame, videoclipuri, ședințe foto sau filme de scurt/lung metraj.a

Modele

Îți dorești să devii model sau ești deja unul?

La New Media Casting știm că aspectul fizic este doar o mică parte din “pachetul” oferit de un model. 

Tocmai de aceea suntem aici să te ghidăm în ceea ce urmează să devină o carieră de succes în lumea modelingului. Îți răspundem la întrebări, îți explicăm cum intri în această industrie și îți oferim toate instrumentele de care ai nevoie pentru a reuși.

Cea mai bună carte de vizită a unui model este Portofoliul, iar calitatea fotografiilor tale vorbește despre calitatea muncii tale.

Te încurajăm să investești încă de la început în imaginea ta de profesionist. Începe cu un Portofoliu reprezentativ pentru personalitatea și calitățile tale unice.

Click aici pentru a vedea investiția necesară într-o ședință foto profesionistă.

Copii

Îți dorești o carieră de model/actor pentru copilul tău?

Ți-ai dorit mereu să îți vezi copilul pe micile sau marile ecrane? Acum este șansa lui de a deveni mica vedetă a familiei. Vino cu el la sediul agenției pentru înscrierea în baza de date și vom parcurge împreună drumul spre succes.

Vezi aici investiția necesară într-o ședință foto pentru copii.

Figurație

Îți dorești să pui bazele unei cariere în actorie însă nu știi de unde să începi? Te încântă ideea unui rol principal într-o reclamă?

Figurația simplă

Poți aștepta să te perfecționezi, să apară rolul perfect ori oportunitatea ideală sau poți să treci acum la acțiune și să pui bazele unui nou început. 

Sigur, e important să ai un start perfect, dar e mai important să începi.

Dacă ești un actor la început de drum, aspiri la o carieră de model sau ești o persoană dinamică și deschisă către noi experiențe, te invităm să aplici la un casting de figurație simplă într-o producție de film, reclamă sau videoclip TV.

Figurația simplă poate fi rampa ta de lansare în industrie. Participând la diferite proiecte în această postură, capeți experiență și te vei familiariza încet, încet cu tot ce înseamnă un platou de filmare.

Nu vei da probe de casting pentru a obține un rol ca “Figurație simplă”. Ești acceptat în urma pozelor urcate în profilul tău și bineînteles, dacă te încadrezi în cerințele generale ale proiectului (ex: vârsta).

Exemple figurație simplă: trecător pe stradă, client în magazin, pasager în tren etc

Figurația specială

Figurația specială este șansa ta de a te face remarcat în publicitate. Vei fi recognoscibil, având chiar și replici sau anumite stări ori acțiuni de interpretat. 

Obținerea unui rol de figurație specială nu depinde doar de tine, ci și de viziunea regizorului. Dacă ai anumite nemulțumiri legate de aspectul fizic, nu te abate de la visul tău din cauza lor. Poate chiar acel “defect” te va scoate din anonimat. 

Un nas mai mare sau o gură prea mică, câteva kilograme în plus sau în minus, toate acestea pot reprezenta criterii de selecție pentru anumite roluri. Toți suntem frumoși în felul nostru, iar acel “cusur” din mintea ta reprezintă un plus în ochii altcuiva.

Profită de această poartă de intrare într-un domeniu atât de frumos și de creativ!

Etnici


La New Media Casting posibilitățile sunt nelimitate. Talentul nostru face parte din producții TV, publicitare și de film din întreaga lume.

Și pentru că nu activăm doar la nivel local, nici actorii, interpreții sau personajele noastre nu sunt întotdeauna locale.

Ești etnic? Avem nevoie de tine! Îmbrățișează-ți unicitatea și folosește-o ca un avantaj competitiv care să te propulseze în carieră. Suntem cu toții diferiți, frumoși și autentici în originalitatea noastră. 

Cineva caută o persoană exact ca tine într-o viitoare producție publicitară sau de film. Asigură-te că ai *profilul pus la punct și aplică la casting!

*Te sfătuim să-ți construiești un Portofoliu profesionist pentru a-ți crește considerabil șansele de selecție. Un portofoliu profesionist înseamnă în primul rând fotografii de calitate.

Vezi aici investiția necesară într-o ședință foto profesionistă.

Public spectator

 

Ai văzut atât de multe producții TV, dar ai fost vreodată într-un studio de televiziune? Visezi la o carieră în domeniu și vrei să te familiarizezi cu lumea din spatele camerei de luat vederi? Ești o fire dinamică, serioasă, în căutare de noi experiențe?

Fă parte din publicul spectator al celor mai iubite emisiuni și producții TV!

Căutăm oameni frumoși și entuziaști care să facă parte din publicul spectator al celor mai îndrăgite emisiuni TV și reality show-uri.
Asigură-te că ai profilul creat și că avem datele tale de contact. Urmează apoi să te contactăm pentru mai multe detalii legate de proiectele noastre.