Despre noi

Noi suntem New Media Casting, locul unde talentul întâlnește industria.

De mai bine de 12 ani creăm oportunități în industrie pentru actori, copii, modele sau etnici, în timp ce ajutăm brandurile să găsească talentul perfect pentru fiecare nou proiect.

Ne mândrim cu proiecte profesioniste, mulate pe nevoi și bugete variate. Respectăm fiecare persoană care aplică la casting iar puterea noastră stă în oameni – comunitatea de profesioniști pe care am adunat-o în jurul brandului New Media Casting împreună cu minunata echipă care face lucrurile să se întâmple – de la fotografi și sunetiști la directori de casting cu peste 12 ani experiență.

Modele

Ei sunt cei care fac posibilă livrarea profesionistă și rapidă a fiecărui proiect și ei ne fac să fim cine suntem.

Credem de asemenea că puterea stă în diversitate. De aceea oferim oportunități egale indiferent de generație, cultură, profesie sau gen.  

Diversitatea ne ajută să îmbogățim proiectele cu mai multă valoare și să stârnim noi conversații, perspective și idei. 

Respect, profesionalism, inovație – acestea sunt reperele după care ne ghidăm. Valorile noastre.

MISIUNE

Fiind una dintre cele mai mari agenții de casting din România, misiunea noastră constă în oferirea de servicii satisfăcătoare, ușor accesibile și pline de diversitate clienților noștri.

Suntem orientați spre a investi în angajați, în companie și în sistemele de ultimă generație pentru orientarea companiei noastre în direcția unei dezvoltări durabile, pe termen lung.

VIZIUNE

Ne propunem să oferim clienților cea mai complexă bază de date din România și ne dorim să devenim prima lor opţiune atunci când vine vorba de alegerea agenției de casting.

Suntem în permanentă căutare de “fețe noi”, iar pentru asta realizăm un scouting continuu, atât în mediul online cât și offline.

PRINCIPII

1. Satisfacția clienților
Succesul nostru depinde de înțelegerea deplină a clienților și de satisfacerea tuturor nevoilor lor.

2. Încredere și responsabilitate
Mizăm pe încredere bilaterală. Ne exprimăm clar, sincer și ne asumăm responsabilitatea ori de câte ori este nevoie.

3. Diversitate
Primim cu brațele deschise persoane cu origini, trăsături și moduri de a gândi diferite.
Știm că diversitatea ne aduce noi perspective și va încuraja inovația.

4. Reușim împreună
Succesul depinde de respectul reciproc în interiorul cât și în afara companiei. Pentru acesta, avem nevoie de oameni care sunt capabili să lucreze împreună ca parte a unei echipe. Deși compania noastră are la bază performanța individuală, recunoaștem importanța și valoarea numai în echipă atunci când vine vorba de transformarea obiectivelor în realizări.

În final, considerăm că rezultatele muncii depuse reprezintă cea mai bună carte de vizită. Te invităm așadar să vizionezi ultimele producții publicitare sau de film cu talent marca New Media Casting

Vrei să discutăm despre noi oportunități?

Contactează-ne la 0724.975.393 sau accesează butonul de mai jos: